Team Vitality – переможець останнього в історії мейджору по CS:GO
1 хвилина читання

Team Vitality – переможець останнього в історії мейджору по CS:GO

В період з 8-го травня по 21-е травня проходив мейджор по CS:GO – BLAST Paris Major 2023. Турнір проходив в Парижі на стадіоні “Accor Arena”. Колективи вели боротьбу за призовий фонд у розмірі 1,25 млн євро, а також за слот на IEM Cologne 2023 та BLAST Premier Wirld Final. Мейджор відбувався у 3-х стадіях: “Претенденти”, “Легенди” та “Чемпіони” (формат – “Best of 3”).

Сьогодні, 21-го травня, відбувася фінальний поєдинок, у якому зустрічалися Team Vitality і GamerLegion. Зустріч проходила у форматі “Best of 3” і закінчилась впевненою перемогою Vitality – 2:0 (16:6 на Overpass і 16:13 на Nuke).

Таким чином, команда Дана “apEX” Мадесклера перемогла на турнірі та заробила в якості призових 500 000 доларів, і слоти на IEM Cologne 2023 та на BLAST Premier: World Final 2023.

Читайте такожУкраїна та Данія – єдині країни, представники яких зіграли у плей-офф на всіх 19 мейджорах в історії CS:GO

Примітно, що на шляху до фіналу Team Vitality переграли українську команду Monte, яка у підсумку зайняла 5-8 місце на мейджорі.

Участь у BLAST Paris Major 2023 також брав інший український клуб – Natus Vincere. В останньому матчі етапу “Легенд” “народжені перемагати” поступилися команді FaZe.

Запис фінального поєдинку BLAST Paris Major 2023

Map 1


Map 2

Нагадаємо, компанія Valve анонсувала нову версію кіберспортивної дисципліни – Counter-Strike 2. І тому, BLAST Paris Major 2023 – останній великий турнір по Counter-Strike: Global Offensive.


Source: ua-football.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *