Аріс – Динамо: прогноз букмекерів на матч кваліфікації Ліги конференцій
1 хвилина читання

Аріс – Динамо: прогноз букмекерів на матч кваліфікації Ліги конференцій

Футбольне протистояння відбудеться у четвер, 10 серпня. Стартує поєдинок о 21:15 за київським часом. Дуель відбудеться у Салоніках на стадіоні імені Клеантіса Вікілідіса. Розсудить гру бригада арбітрів на чолі з австралійцем Джарредом Джіллеттом.

Аріс – Динамо: УЄФА відправить спостерігачів на матч Ліги конференцій – відома причина

Стежити за подіями на футбольному полі у прямому ефірі можна буде на телеканалі 2+2 та на Youtube-каналі FootballHub.

Для киян це буде перший поєдинок у новій єврокубковій кампанії. Натомість греки вже пройшли Арарат-Вірменію (1:1, 1:0) у попередньому раунді Ліги конференцій.

Переможець пари Динамо – Аріс зустрінеться з командою, яка виявиться сильнішою у протистоянні Нефтчі – Бешикташ. А от той, хто поступиться за підсумками двох поєдинків, буде змушений припинити єврокубкову боротьбу в кампанії 2023/24.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу в Греції вважає підопічних Мірчі Луческу. Коефіцієнт на звитягу киян – 2,20 бала. На перемогу Аріса – 3,70. Ціна нічиєї – 3,55.

Найімовірнішим автором голу фахівці вважають форварда “біло-синіх” Владислава Ваната (2,50). Також високо оцінюють шанси Віталія Буяльського (2, 70) та Андрія Ярмоленка (3,00).

Матч-відповідь, який для Динамо буде номінально домашнім, відбудеться 17 серпня. Кияни прийматимуть суперників у Бухаресті.

Source: sport24.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *