Рейтинг WTA. Калініна піднялася на 22 позиції, оновивши особистий рекорд
1 хвилина читання

Рейтинг WTA. Калініна піднялася на 22 позиції, оновивши особистий рекорд

Два останні тижні жінки провели на кортах Рима, де у фіналі грала Ангеліна Калініна. Завдяки цьому досягненню українка піднялася на 22 позиції, солідно оновивши особисте досягнення – 25-те місце.

Переможниця змагань Єлена Рибакіна з Казахстану вперше в кар’єрі піднялася в топ-4, обійшовши Кароліну Гарсію та Корі Гауфф.

Топ-10 рейтингу WTA

Щодо інших українок, то після цих двох тижнів прогрес у всіх наших представниць із топ-500. Особливо варто виділити Юлію Стародубцеву, яка досить швидко підбирається до своєї мети – зіграти у відборі US Open.

Українки в рейтингу WTA

У парному рейтингу Людмила Кіченок опустилася на одну сходинку, але все одно залишається в першій десятці. Костюк тут 28-ма, Надія Кіченок – 51-ша.

Топ-10 парного рейтингу WTA

У Чемпіонській гонці півфіналістка Рима Вероніка Кудерметова увірвалася в топ-8, потіснивши Гауфф. Також ближче підібралася Альона Остапенко, вона вже десята.

Чемпіонські перегони WTA

Солідний ривок у Чемпіонській гонці зробила Ангеліна Калініна, тепер вона 16-та. Марта Костюк опустилася на 25-ту позицію. У топ-40 присутня ще одна українка – Леся Цуренко.

Українки в Чемпіонській гонці WTA

Source: sport.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *