Невдалий Монреаль: Світоліна та Костюк поступились, Цуренко знялась
1 хвилина читання

Невдалий Монреаль: Світоліна та Костюк поступились, Цуренко знялась

Світоліна поступилась Коллінз з США. Фото: Reuters

Змагання WTA у Монреалі поки що приносять українським тенісисткам виключно розчарування. Світоліна, Костюк та Цуренко зупинили свої виступи ще у першому раунді.

Подробиці стадії в матеріалі Новини.LIVE.

Читайте також:


Починався тиждень більш оптимістично. Еліна Світоліна, за підсумками турніру у Вашингтоні, піднялася на один рядок і цього тижня посідає 26 місце в рейтингу WTA. Марта Костюк продовжує наближатися до топ-30 — українка знову оновила особистий рекорд у рейтингу, піднявшись на 2 позиції й тепер вона на 32-му місці. Леся Цуренко також покращила своє становище, піднявшись на 2 сходинки та на 44 місце. 

Четверта поразка Еліни та дебютна Марти

А от в Канаді дівчатам поліпшити результати не вийшло. Світоліна вчетверте виступила у Монреалі: свій найкращий результат тут вона показала у 2018 році, коли дійшла до півфіналу. Цього разу не вдалося зрівняти рахунок в особистих протистояннях з американкою Коллінз – 2:6, 2:6. У 2020 році українка програла їй на турнірі WTA у Брісбені. Наступного тижня Світоліна зіграє на турнірі WTA 1000 у Цинциннаті.

Костюк вперше грала на турнірі в Монреалі та провела першу зустріч із Чжен Ціньвень. Матч тривав дві години, і за цей час українка виконала п’ять ейсів за такої кількості подвійних помилок, зробила два брейки і програла три гейми на своїй подачі.

Марта продовжить виступ у парній сітці турніру разом із китаянкою Чжан Шуай. У другому колі тенісистки зіграють проти дуету Сторм Хантер/Елізе Мертенс.

Цуренко завадила травма

А от Леся Цуренко мала зіграти свій стартовий матч проти Петри Мартич. Замість українки з хорваткою зустрілась Крістіна Букша з Іспанії, яка потрапила до основної сітки у статусі “лаки лузера”.

Причиною відмови стала проблема з ліктем. За словами Лесі, він почав її турбувати через занадто важкі м’ячі, які використовуються під час американської серії турнірів (Wilson US Open).

Нагадаємо, Шапаренко піде з “Динамо”: є інтерес від закордонного клубу.

Київське “Динамо” збирається змінити емблему: що відомо.

Кейн визначився зі своїм майбутнім та здивував “Баварію”.

Мессі повернеться до Європи: у якому клубі виступить аргентинець.

Довбик пройшов обряд посвяти у “Жироні”: про що йдеться.

Source: sport.novyny.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *