Дніпро-1 вилетів з Ліги Чемпіонів. Огляд матчу
1 хвилина читання

Дніпро-1 вилетів з Ліги Чемпіонів. Огляд матчу

Фото: СК Дніпро-1

Довбик зумів забити у ворота Панатінаїкоса

Українська команда зіграла унічию у гостьовому поєдинку і тепер виступить у кваліфікації Ліги Європи.

Дніпро-1 продовжить свою боротьбу у єврокубках у кваліфікації Ліги Європи. Це стало відомо після того, як українська команда не змогла обіграти на виїзді Панатінаїкос.

Матч-відповідь другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, який відбувся в Атенах, завершився унічию 2:2. Нагадаємо, що в номінально домашньому поєдинку підопічні Кучера програли 1:3.

Цього разу обидві команди відзначилися по разу у кожному з таймів. У першій 45-хвилинці на гол Андража Шпорара своїм взяттям воріт відзначився Артем Довбик.

Після перерви Едуард Сарапій вивів українську команду вперед, але той самий Шпорар відновив паритет і встановив остаточний рахунок зустрічі.

Ліга чемпіонів. Кваліфікація 1 серпня

Панатінаїкос – Дніпро-1 2:2 (перший матч – 3:1)

Голи: Шпорар, 15, 70 – Довбик, 24, Сарапій, 54.

Попередження: Паласіос, Чокай – Бланко, Рубчинський, Піхальонок, Когут.

Вилучення: Танчик

Панатінаїкос: Бріньолі – Коцірас, Єдвай, Магнуссон, Хуанкар – Перес, Джурічич (Кляйнгайслер, 79), Вілена (Чокай, 66) – Паласіос (Мансіні, 46), Шпорар (Йоаннідіс, 79), Бернард (Вербич, 90+1).

Дніпро-1: Волинець (Кінарейкін, 36) – Пасіч, Адамюк, Сарапій (Сваток, 57), Каплієнко (Танчик, 69) – Бабенко, Бланко, Мірошниченко, Піхальонок (Когут, 69), Рубчинський (Гуцуляк, 69) – Довбик.

Володіння м’ячем: 49% – 51%

Удари: 12 – 6

Удари в площину: 6 – 5

Фоли: 17 – 16

Атаки: 106 – 111

У Лізі Європи Дніпро-1 розпочне свій шлях у відборі з третього кваліфікаційного раунду. Суперником віцечемпіонів України на цій стадії відбору другого за значимістю єврокубку стане чеська Славія з Праги. Матчі будуть зіграні 10 та 17 серпня. Перший поєдинок Дніпро-1 проведе на виїзді.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Source: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *