Рой ДЖОНС-молодший: «Повинен бути реванш Хейні – Ломаченко»
1 хвилина читання

Рой ДЖОНС-молодший: «Повинен бути реванш Хейні – Ломаченко»

Колишній абсолютний чемпіон світу у напівважкій вазі Рой Джонс-молодший дав оцінку бою між чинним абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі Девіном Хейні та Василем Ломаченком, заявивши, що боксери обов’язково мають зустрітися ще раз.

«Результат бою міг бути будь-яким, тому я б дав нічию, а за умови нічиєї чемпіон [Хейні] збереже свої пояси, і в такому разі має бути реванш. Через стільки суперечок з приводу результату всі хочуть побачити цей бій знову. Це чудовий привід влаштувати ще один поєдинок із платною трансляцією.

У цьому весь бокс. Потрібно заробляти гроші, але при цьому давати фанатам можливість заплатити за гарне видовище. Кожна зі сторін наводить аргументи на свою користь. Лома завдав більше ударів у голову, а Хейні бив і в голову, і по корпусу. Удари по корпусу змушували Лому виглядати трохи інакше, ніж раніше, тож, очевидно, ці удари були ефективними. Хоча вони не виглядають ефектно, тому що це не удар у голову, але все одно ці удари завдають великої шкоди», – заявив Рой Джонс-молодший.

Як відомо, у поєдинку Хейні – Ломаченко, який відбувся 21 травня у Лас-Вегасі, за очками перемогу здобув Девін.

Source: sport.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *