«Реальна перспектива». Верес має намір навесні повернутися грати в Рівне – Спорт.ua
1 хвилина читання

«Реальна перспектива». Верес має намір навесні повернутися грати в Рівне – Спорт.ua

Президент клубу УПЛ «Верес» Іван Надєїн розповів про те, що реконструкція стадіону в Рівному йде добре, тому вже з весняної частини сезону команда може повернутися грати в своє місто.

«Навіть за останній тиждень зробили вже дуже багато. На об’єкті вже практично завершено оздоблення приміщень, фасад, трибуни. І найголовніше – розпочали вкладати газон. Нинішні темпи робіт – найвищі, які знає цей стадіон від початку його реконструкції. Бо 150-160 людей тут раніше ніколи не працювали одночасно, як це відбувається зараз».

«Є енергія міста, включилися в процес область і держава. І це саме те, чого ми прагнули досягти. До кінця року плануємо завершити першу чергу, подати документи на введення об’єкта в експлуатацію і грати у Рівному навесні – це реальна перспектива».

«З виділених державою ста мільйонів гривень – більшу частину генпідрядник вже освоїв. Гадаю, за жовтень з таким темпом робіт ці кошти використають повністю. І ми розраховуватимемо на подальшу підтримку. Адже робота на об’єкті кипить і саме такі об’єкти має бути зацікавлена підтримувати держава», – сказав Надеїн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Source: news.google.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *