Гравець збірної Албанії Байрамі забив найшвидший гол в історії Євро
1 хвилина читання

Гравець збірної Албанії Байрамі забив найшвидший гол в історії Євро

Фото: Getty Images

Півзахисник збірної Албанії Недим Байрамі забив найшвидший гол в історії чемпіонатів Європи у матчі з Італією у 1-му турі континентальної першості.

Футболіст відзначився забитим м’ячем уже на 23-й секунді. Колишній рекорд належав росіянину Дмитру Кириченку, який забив гол на 68-й секунді у матчі з Грецією на чемпіонаті Європи-2004.

Друге місце серед найшвидших голів на Євро належало гравцеві збірної Польщі Роберту Левандовськи у матчі з Португалією у 2016 році. Він відзначився забитим м’ячем на 100 секунді. Третє місце посідав ірландець Роберт Бреді, який відзначився голом на 120-й секунді у матчі з Францією у 2016 році.

Джерело: xsport.ua

10 thoughts on “Гравець збірної Албанії Байрамі забив найшвидший гол в історії Євро

  1. Ну вау, Байрамі розтрощив рекорд! Албанія на коні! Краще б забивав так у своєму клубі, а не тільки в збірній. Респект, хлопчик!

  2. Вау, Байрамі рветься вперед, як бульдозер! Забив найшвидший гол, хлопець молодець. Так тримати! Албанія вперед! #Евро2020

  3. Ого, Байрамі реально вогонь! Як він встиг забити так швидко, шось не уявляю. Албанія молодцы, продовжуйте в тому ж дусі!

  4. Вау, Байрамі рве! Забив швидше ніж ти піца з’їсиш! Наші б із заздрістю глянули. Албанія вперед, бро! Ха, і це Євро, а не дитячий садок.

  5. Вау, Байрамі просто рвет! Найшвидший гол в історії Євро, це ж круто! Він просто машина, не гравець. Албанія молодці, тримаю кулачки за вас!

  6. Вау, Байрамі розриває! Швидкість як у ракети, мяч в воротах, а голкіпер ще не зрозумів, що сталось. Супергол! Албанія вперед!

  7. Вау, не погано, Байрамі! Албанія рветься в лідери, швидше ніж ми думали! Це просто космос, братан! Як тобі таке, Євро?)) Щасливий за хлопців, вони заслуговують на перемогу!

  8. Вау, Байрамі прям рванул, как с горки! Не успел матч начатся, а он уже забил! Скорость, точность – молодец, респект! Найшвидший гол в історії Євро, это круто!

  9. Да ну, Байрамі реально вогонь! Забив так швидко, що навіть не встиг зрозуміти, що вже гол. Албанія має класного гравця, респект!

  10. Ого, Байрамі реально вогонь! Найшвидший гол на Євро, та ще й від Албанця. Нехай всі топи знають – Албанія в ділі! 🔥🔥🔥

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *