ЗСУ просунулися в Курській області, але й РФ має успіхи: мапа боїв
1 хвилина читання

ЗСУ просунулися в Курській області, але й РФ має успіхи: мапа боїв

Операція ЗСУ в Курській області продовжується і наші воїни мають нові успіхи. Водночас ворог контратакує, а також продовжує просуватися на Донбасі.

Успіхи ЗСУ

Згідно оновленої мапи, Сили оборони України просунулись в Курській області та зайняли населені пункти Вітряно, Дуровку та частину Журавлів.

Успіхи РФ

Тим часом ворог не полишає спроб як повернути свої землі у Курській області, так і окупувати нові території України. Зокрема, противник теж має деякі успіхи, в тому числі в Донецькій області.

“Ворог окупував Галицинівку та Снагость з навколишніми селами, а також просунувся в бік Любимівки, біля Піщаного, Григорівки, Гострого, Георгіївки, в Синьківці, Нью-Йорку та Українську”, – стверджує DeepState.

Нагадаємо, що за словами представника ОТГ “Сіверськ” Вадима Мисника, кількість росіян на Курському напрямку зросла в 3-4 рази і зараз там перебуває до 45 тисяч військових РФ.

“Якщо говорити про дані з відкритих джерел, то до початку проведення Курської операції ворог утримував на цьому напрямку близько 11 тисяч військовослужбовців. Зараз, за різними оцінками – від 30 до 45 тисяч. Ми бачимо, що результати є. Ворог намагається підтягнути сили, щоб уповільнити наш наступ”, – сказав він в ефірі телемарафону.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Джерело: rbc.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *