Інформація про те, де та коли можна подивитись фінал Євро-2024 між Іспанією та Англією у футболі
1 хвилина читання

Інформація про те, де та коли можна подивитись фінал Євро-2024 між Іспанією та Англією у футболі

Іспанія та Англія зіграють у фіналі Євро-2024

Еспресо.TV повідомляє про наближаючийся фінал Євро-2024, де зустрінуться збірні Іспанії та Англії. Матч відбудеться у Берліні та розпочнеться о 22:00. Усі бажаючі зможуть переглянути трансляцію матчу на Megogo та регіональних каналах “Суспільного”. Додатково, Еспресо.TV проведе текстовий онлайн.

Прогнози букмекерів на фінал Євро-2024

За даними букмекерів, фаворитом зустрічі є Іспанія. Коефіцієнт на їх перемогу становить 2,59. Можливу перемогу Англії оцінюють у 3,50.

Шлях до фіналу

На шляху до фіналу Євро-2024 збірна Іспанії обіграла Грузію, Німеччину та Францію. З свого боку, Англія виявилась сильнішою за Словаччину, Швейцарію і Нідерланди.

Виступ України на Євро-2024

Збірна України не найкращим чином стартувала на ЧЄ. 17 червня у Мюнхені вона програла матч проти Румунії з рахунком 0:3. 21 червня, у 2-му турі Євро-2024, українські футболісти здобули вольову перемогу над Словаччиною – 2:1. 26 червня у 3-му турі Україна зіграла в нульову нічию з Бельгією.

У підсумковій турнірній таблиці групи E усі команди набрали по 4 очка. Проте через найгіршу різницю забитих та пропущених м’ячів збірна України фінішувала останньою та не змогла вийти до плей-офф.

Висновок автора

Незважаючи на невдалі результати збірної України, Євро-2024 продовжує радувати футбольними битвами. Фінал між Іспанією та Англією обіцяє бути захоплюючим, адже обидві команди показали себе як сильних суперників на шляху до фіналу.

Цитата автора

“Євро-2024 – це не лише про перемогу, а й про дух спорту, про те, як команди борються і долають перешкоди на шляху до своєї мети. І це варто побачити”.

Джерело: espreso.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *