Теофімо Лопес – Джордж Камбосос. Прогноз і анонс на бій – Спорт.ua
1 хвилина читання

Теофімо Лопес – Джордж Камбосос. Прогноз і анонс на бій – Спорт.ua

Поєдинок Теофімо Лопеса та Джорджа Камбососа переносився дуже багато разів. Але зараз бій нарешті відбудеться – і це буде супермахач, який обов’язково треба бачити.

Їхні стилі поєднуються настільки, що поганим махач вийти не може.

Теофімо не боксував рік. Поєдинок влітку зірвався через його відмову від вакцини

Поєдинок Джорджа Камбососа і Теофімо Лопеса повинен був відбутися ще влітку – 19 червня. Але все зірвалося через коронавірус у американця. Причому, поєдинок скасували буквально за тиждень до зустрічі спортсменів.

Пізніше промоутер Лопеса Боб Арум розповів про причини. За його словами, Теофімо відмовився вакцинуватися. В результаті захворів, і все довелося переносити. Але постраждав найбільше не Арум, а стримінговий сервіс Triller, який заплатив за поєдинок шість мільйонів доларів, але довелося змінювати плани.

Спочатку бій повинен був відбутися у серпні, але перенесення трапилося знову. Справа в тому, що Лопес – астматик. І такі хвороби, як коронавірус, переносяться ще складніше. У підсумку американець не зміг повернутися до тренувального табору вчасно.

Звичайно, Камбосос використовував цей час із користю: ​​критикував Лопеса, звинувачував його у втечі і куражився, як міг. Джордж взагалі майстер трештоку, як і Лопес. У цьому питанні зійшлися рівні суперники.

Getty Images/Global Images Ukraine

Поєдинок переносився і далі. Коли з’явилася остаточна дата – 4 жовтня, глава Triller вирішив спробувати перенести й далі – на 16 жовтня, через те, що в США одночасно зібралося надто багато спортивних шоу і конкуренцію витримати вкрай важко.

У результаті бійці дали згоду на перенесення на 16 жовтня, але і цієї дати бій не відбувся, після чого Triller відмовився від проведення поєдинку, втративши купу грошей. Здавалося, що бій так і не відбудеться – так і переноситиметься до кінця кар’єри. Але ні, бій таки буде.

Читайте також: Чому відмова Triller від бою Лопеса та Камбососа – погано для боксу

Джордж і Теофімо створені, щоб побитися яскраво. Вони по-іншому не вміють

Так, Лопес не виблискував у поєдинку з Ломаченком. Там був розрахунок, спокійний і беземоційний поєдинок. З Камбососом так не вийде.

Василь бився однією рукою, мало проявляв активність, а всі веселощі припали на кінець бою – тоді вже почало летіти з обох рук. Джордж боксує по-іншому. Вони навіть чимось схожі один з одним. Причому, і габаритами теж: зріст і розмах рук у хлопців схожі.

Теофімо робить ставку на важкий удар. На жорсткий правий, на аперкот, на різкий джеб назустріч. І коли влучає, починає лупити багато. Але в основному, звичайно, ставка Теофімо на точний і важкий удар, а потім уже на кількість.

Камбосос теж сили не економить. Джордж завжди зайнятий в рингу, ще й працює і першим, і другим номером. З тим же Селбі австралієць класно відпрацював на відходах, показавши, що корпусом він захищається на високому рівні – щоб влучити в нього, потрібно ще постаратися.

Джеб Джорджа не менше разючий, ніж у Теофімо. Він класно працює ним назустріч, зв’язує передню руку з важким правим свінгом і вривається в рубку без докорів сумління.

Спина Камбососа зататуйована спартанцями – його родичі звідти. Тому б’ється хлопець не гірше за тих самих трьохсот героїв народу родичів Джорджа. Багатоударні комбінації, робота на ближній і середній зі спробою витягнути опонента – основа дій австралійця. Він може піти від двох-трьох ударів опонента і зарядити стільки ж у відповідь.

Джордж встиг перемогти двох колишніх чемпіонів – Майкі Бея і Лі Селбі. І там, і там були розділені рішення суддів. Обидва рази вони спірні. Камбосос класно пробивав Бея, влучав і навіть відправив того в нокдаун. Селбі не був у нокдауні, але Джордж спокійно забирав раунди, навіть працюючи другим номером у Великобританії проти англійця.

Безумовно, Селбі і Бей – не Теофімо. Лопес молодший, сильніший і більший за кожного з цих хлопців. Він може влучити так, що перевернеться будь-хто. Голову Джорджа перевіряли через його стиль, але так, як може Лопес – ні.

Getty Images/Global Images Ukraine. Теофімо Лопес

Теофімо працює вкрай точно і жорстко. Його лівий боковий і правий прямий змушують страждати кожного суперника. Крім, мабуть, Ломаченка. Але і Джордж – не Лома.

Так хто ж фаворит?

Чемпіон – явний фаворит. На Теофімо можна поставити за 1.10. На претендента за 6.50.

Звичайно, Лопес – явний фаворит. Вони будуть боксувати вдома. Незважаючи на те, що Triller хотів перенести поєдинок до Австралії, менеджер американця домігся скасування навіть думки про це. В результаті Теофімо боксуватиме фактично вдома – у Нью-Йорку.

Звичайно, його перемога важливіша для США. Якщо Лопес виграє, він вийде або на грошовий бій з Ломою, що малоймовірно, або перейде в нову вагову категорію і вийде на Джоша Тейлора. Все це дуже грошово, але й перемога Камбососа – досить грошова історія. Якщо виграє Джордж, попереду може бути протистояння з Ломаченком в Австралії. Те, що там збереться стадіон – це сто відсотків.

Лопес більш досвідчений, міцний і вмілий. Він просто трохи більше часу провів на топ-рівні. Камбосос лише виходить на нього, а Теофімо вже там є одним з босів.

Сумнівів у тому, що Джордж впорається з психологічним тиском, немає. А ось із тим, що хлопці вийдуть достатньо фізично готовими, є. Перенесення ніколи не йдуть на користь. А така кількість – тим більше. Занадто багато разів командам доводилося змінювати плани, занадто багато разів вони починали тренуватися, а потім кидали.

При цьому, побоювання стосуються обох бійців. Теофімо пройшов коронавірус, будучи астматиком. На відео із залу він виглядає відмінно, але бій і робота на мішку – різна історія. Камбосос тренується, виходить на пік і постійно потрапляє на перенесення поєдинку. Вийти на пік стільки разів поспіль неможливо.

Дуже хочеться вірити, що обидва бійці вийдуть на пік форми вчасно, тому що Лопес і Камбосос у відмінній формі один проти одного – відмінна бійка, яку хочеться спостерігати. Але, якщо один з них буде не готовий, поєдинок може закінчитися дуже рано. І знову виникнуть питання з приводу рівня того чи іншого боксера.

Поєдинок Теофімо Лопес – Джордж Камбосос відбудеться в ніч з суботи на неділю, 28 листопада, в Нью-Йорку. Орієнтовний початок бою 05:00 за київським часом. В прямому ефірі поєдинок покаже сервіс MEGOGO.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Source: news.google.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *