“Не хочу, щоб мене хтось проклинав”, – Петраков матиме прохання до клубів УПЛ перед плей-офф з Шотландією — Футбол 24 – Футбол 24
1 хвилина читання

“Не хочу, щоб мене хтось проклинав”, – Петраков матиме прохання до клубів УПЛ перед плей-офф з Шотландією — Футбол 24 – Футбол 24

“Я не маю думки про збірну Шотландії. Знаю про Мактоміная та інших хлопців із АПЛ. Добре. Дуже нервував, переживав. Якби Португалія та Італія, то можна було б сказати без шансів. А так шанси є – рівні у всіх чотирьох команд. Але думаю я лише про матч Шотландія – Україна.

Шотландія – Україна: визначились дата і час поєдинку плей-офф до ЧС-2022

Не проситиму, щоб весь тур УПЛ навесні переносили через збірну, але хоча б матчі за участю збірників, щоби перенесли. Попрошу тренерів. Якщо вони допоможуть мені в цьому, то буде добре. Хочеться, щоб ми 18 березня вже були у Шотландії та чекали гравців наших із Європи. Переносити тури, щоб мене хтось проклинав, не хочу”, – розповів Петраков у програмі ПРОФУТБОЛ.

Нагадаємо, за путівку на Мундіаль українці боротимуться проти шотландців, а сильніший зустрінеться з переможцем пари Уельс – Австрія.

“Петраков перехрестився”: Шотландія після жеребу готова померти, а Україна не є фаворитом – реакція соцмереж

Source: news.google.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *