Головні новини футболу 24 листопада: Шахтар слідом за Динамо вилітає з єврокубків, нові учасники плей-офф ЛЧ — Футбол 24 – Футбол 24
1 хвилина читання

Головні новини футболу 24 листопада: Шахтар слідом за Динамо вилітає з єврокубків, нові учасники плей-офф ЛЧ — Футбол 24 – Футбол 24

Ліга чемпіонів

Шахтар, як і Динамо, не гратиме навесні навіть у Лізі Європи. Підопічні Роберто Де Дзербі програли Інтеру в 5-му турі ЛЧ і втратили шанси на третє місце. Героєм став Едін Джеко, який забив обидва м’ячі у ворота Анатолія Трубіна – відео голів і огляд матчу. Шахтар вперше за 10 років не гратиме у весняній частині єврокубків.

В інших матчах середи Реал розбив Шериф Юрія Вернидуба – над Тирасполем з’явився страхітливий привид Еріксена. Манчестер Сіті оформив камбек із ПСЖ – обидві команди вийшли у плей-офф. Олександр Зінченко вийшов у старті та був замінений в другому таймі на героя матчу.

Мілан вирвав перемогу в Атлетіко, Спортінг відправив Борусію Д в Лігу Європи. Відповідно, визначилися вже 11 команд, які зіграють в 1/8 фіналу ЛЧ. Зеніт, Шериф і Борусія Д гарантували собі третє місце, яке дає путівку в Лігу Європи. Динамо Київ, Мальме, Шахтар і Бешикташ не мають шансів піднятися з останнього місця.

“Тепла ванна для Динамо”: чому Гармаш блатніший від Леоненка і кому соромно навіть за таку поразку від Баварії – реакція на матч у Києві.

Україна

Відбувся перенесений матч 3-го туру УПЛ. Минай втратив перемогу над Колосом у компенсований до другого тайму час.

Ворскла не розраховує на дует із Шахтаря. Обидва гравці не входять у плани Юрія Максимова і можуть покинути Полтаву вже взимку.

Президент Інгульця Олександр Поворознюк дав інтерв’ю “Футбол 24” – про Селезньова, пиво, два відра раків і суддів.

Інші головні події

Шахтар U-19 програв Інтеру та вилетів з Юнацької ліги УЄФА. Як і у випадку з першою командою, матч останнього туру з Шерифом вже нічого не вирішує.

Карім Бензема визнаний винним у справі з шантажем Вальбуена. Суд виніс жорсткіший вирок, ніж просив прокурор.

Московський Спартак вдруге сенсаційно здолав Наполі і закрутив інтригу в групі Ліги Європи.

Source: news.google.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *