Знайшли катетери з бурою речовиною: у МВС розповіли про останні години життя Полякова – 24 Канал
1 хвилина читання

Знайшли катетери з бурою речовиною: у МВС розповіли про останні години життя Полякова – 24 Канал

Про це 13 жовтня в ефірі одного з українських телеканалів повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін. Він також розповів про останні години життя політика.

Радимо переглянути З’явилося відео останніх хвилин життя нардепа Полякова

Що відомо слідству про останні години життя Полякова

Представник Міністерства внутрішніх справ Євгеній Єнін розповів, що відомо слідству про останній години життя народного депутата Антона Полякова:

  • Перед тим, як опинитися у таксі, в якому його й виявили правоохоронці, Поляков три години випивав у ресторані.
  • А зустрічався покійний парламентарій із “громадянином Д” (ймовірно, мовиться про Руслана Джамбулатова), причому за власною ініціативою.

За нашою інформацією, покійний зателефонував громадянину Д, з яким перебував у дружніх стосунках, і запропонував зустрітися. Вони зустрілися в ресторані, й разом провели там приблизно три години. Вони разом вживали алкогольні напої. У нас є відеозаписи з ресторану, які чітко підтверджують цей факт,
– сказав Єнін.

І додав, що Антон Поляков під час перебування у закладі візуально мав вигляд абсолютно здорової людини.

Після ресторану Поляков і “громадянин Д” їздили дві години Києвом. “Громадянин Д” (свідчення якого, за словами представника МВС, допомогли “розплутати клубок подій того вечора”) викликав таксі, яке спочатку їздило за їхньою основною машиною. Потім Поляков пересів у таксі.

знайшли мертвим у Києві вночі 8 жовтня.

  • Таксі, в якому їхав нардеп, зупинили правоохоронці за порушення правил дорожнього руху. Полякова побачили у машині непритомного. Медики врятувати політика не змогли.
  • Source: news.google.com

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *