Маліновський: Можу зрозуміти позицію Петракова, але не розумію чому це потрібно обговорювати з гравцями, але не зі мною – UA-Футбол
1 хвилина читання

Маліновський: Можу зрозуміти позицію Петракова, але не розумію чому це потрібно обговорювати з гравцями, але не зі мною – UA-Футбол

Півзахисник “Аталанти” і збірної України Руслан Маліновський прокоментував нерозуміння, яке виникло між ним і виконуючим обов’язки головного тренера “синьо-жовтих” Олександром Петраковим.

“Останнім часом з’явилося багато коментарів з приводу мого ставлення до збірної команди України і я змушений відреагувати. Для мене велика честь бути частиною команди моєї країни і я завжди з великим бажанням приїжджаю у збірну.

Кількість хвилин і мою позиція на полі визначає тренерський штаб і я, як професіонал це поважаю і завжди приймаю. З поваги до уболівальників і партнерів по команді, я не давав жодних коментарів після останнього відбіркового збору, що б не нашкодити атмосфері в команді та не заважати новому тренеру у побудові команди. Тим більше для мене було дивно, що на загальне обговорення були винесені питання, які, на мій погляд, вирішуються всередині команди.

У мене не може бути жодних образ на тренера за його вибором складу або тактики. У ході останніх зборів в команді, головний тренер в індивідуальних бесідах з гравцями розповів половині команди, що Маліновський не підходить в його схему гри. Природно, ця інформація дійшла і до мене. Я можу зрозуміти його позицію, але не розумію чому це потрібно обговорювати з гравцями, але не зі мною.

Як будь-який амбітний гравець, я хочу грати якомога більше і звичайно засмучуюсь якщо цього не відбувається, але ображатися на тренера, який відповідає за результат було б непрофесійно з мого боку.

Тому на питання чи ображений я, відповів “НІ, ви головний, ви вирішуєте”.

Я досить досвідчений гравець і вмію конкурувати за своє місце. Ніяких вибачень я не просив. Мені це було не потрібно, більше того це поставило мене в незручну ситуацію. Я тільки частина команди і ніколи не ставив свої інтереси вище командних.


З приводу мого від’їзду. Після інформації, що велика група гравців повертається до своїх клубів, я запитав чи можу я поїхати. На що отримав відповідь “Хочеш їдь”. Це не було демаршем, я запитав дозволу і подякував тренеру, що він мені дозволив.

Маю велику надію, що обговорення цієї теми скоро закінчитися, а всі футбольні питання будуть вирішуватися виключно всередині команди”, – написав Маліновський в Instagram.

Source: news.google.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *