Ліверпуль намагається визволити свою зірку з епіцентру військового перевороту — Футбол 24 – Футбол 24
1 хвилина читання

Ліверпуль намагається визволити свою зірку з епіцентру військового перевороту — Футбол 24 – Футбол 24

Напередодні на батьківщині Набі Кейта стався військовий переворот. Заколотники затримали президента Гвінеї, оголосили про скасування чинної конституції і закрили кордони.

У Гвінеї скасували матч кваліфікації до ЧС-2022 через військовий переворот

Сьогодні мав відбутися матч відбору до чемпіонату світу-2022 Гвінея – Марокко, але його скасували. Команда гостей, за інформацією ЗМІ, вже була евакуйована.

Поки залишається в епіцентрі подій півзахисник Ліверпуля Набі Кейта та інші футболісти, яких тренер збірної Гвінеї викликав у розташування національної команди. Sky Sports повідомляє, що Ліверпуль “підтримує зв’язок з Набі Кейта і його національною командою” і планує оформити повернення півзахисника в Англію якомога швидше.

Хочеш відчути справжню футбольну атмосферу? Запроси друзів та влаштуй домашній перегляд топових матчів Ліги чемпіонів за келихом Żubrówka. Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka тут.

Зазначається, що гравець мерсисайдського клубу перебуває “в цілковитій безпеці”, але його участь в матчі проти Лідса, природно, під питанням.

“Виходимо, а за 20-30 км стріляють “Градом”: джокер із Чернігова починав у Шахтарі, шокований МЮ і рветься забити Динамо

Source: news.google.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *