Світоліна – про виліт з Вімблдону: мені потрібно перезавантажитися і відпочити
1 хвилина читання

Світоліна – про виліт з Вімблдону: мені потрібно перезавантажитися і відпочити


Українка зізналася, що у неї зараз важкий час.

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№5 WTA) поділилася емоціями від поразки в матчі проти польської тенісистки Магди Лінетт (№44 WTA) у другому колі Вімблдону-2021.

“Я грала трохи пасивно, а Лінетт брала ініціативу в розіграші. Вона дуже чисто провела цей матч, добре працювала і зліва, і справа, забила багато віннерів.

Мені потрібно було знайти свою гру, але у мене нічого не виходило – Лінетт постійно перехоплювала ініціативу і практично не помилялася. А я не зуміла використовувати свої моменти і не грала на належному рівні.

Фізично зі мною все в порядку, все нормально. Але я була не в кращому моральному стані, і мені необхідно це проаналізувати”, – наводить слова Світоліної офіційний сайт Вімблдону.

 

Еліна Світоліна / Джерело: Getty Images

 

Українка також зазначила, що знаходиться не в кращому психологічному стані, і зараз їй необхідне перезавантаження, щоб рухатися далі.

“Коли ти виступаєш на турнірах Великого шолома, то на тебе весь час чиниться тиск. Іноді важко з цим впоратися, але це частина роботи. Потрібно намагатися бути сильним і долати труднощі.

Напевно, в цей раз у мене не було свіжого розуму, щоб зробити це. Я вже багато років в турі і бувала в різних ситуаціях, але зараз я б не сказала, що все у мене йде гладко. Звичайно, це важкий час, але я була в таких ситуаціях вже кілька разів в кар’єрі.

Питання в тому, як ти зможеш повернутися після цих важких поразок, після цього складного часу. Мені потрібно перезавантажитися і відпочити. Мені потрібно знову відчути себе свіжою перед наступними турнірами”, – зазначила Українка.

Нагадаємо, на ISPORT доступний відеоогляд матчу Світоліна-Лінетт.

Source: korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *