Суркіс: епізод з травмою Бесєдіна досі не виходить у мене з голови
1 хвилина читання

Суркіс: епізод з травмою Бесєдіна досі не виходить у мене з голови

Президент київського Динамо підтримав нападника команди.

Президент київського Динамо Ігор Суркіс прокоментував травму Артема Бесєдіна на Євро – 2020 і побажав якнайшвидшого одужання своєму футболісту.

“Як і вся країна, я з особливим хвилюванням стежив вчора за перипетіями подій у складній грі 1/8 фіналу Євро-2020, в якій наша команда вирвала воістину історичну перемогу.

Однак злощасний епізод з травмою Бесєдіна затьмарив ці переживання, він досі не виходить у мене з голови! Лише те, з якою мужністю Артем зустрів черговий удар Футбольної долі, як він тримав себе, залишаючи газон, почасти пом’якшило ті перші, моторошні враження.

Так, ціною свого здоров’я наш нападник здобув вирішальну перевагу над суперником. І я вдячний всім футболістам і тренерам збірної, які відзначили воістину героїчний внесок Артема в цю перемогу. Що ж стосується наслідків… на жаль, дива не сталося. Пошкодження виявилося важким і вимагає тривалого терміну відновлення.

Але, повторюся, я знаю Бесєдіна не тільки як справжнього, не шкодує себе спортсмена, але і як надзвичайно сильної людини. Знаю, як чекав він, з якою віддачею готувався до сезону, до фінального турніру Євро-2020. Упевнений, що і цього разу, знову опинившись без улюбленої справи, поза футбольним полем, Артем зробить все, щоб якомога швидше повернутися.

У свою чергу і футбольний клуб Динамо зробить все необхідне для цього. Бесєдін-один з лідерів нашої команди, такі хлопці – це золотий фонд Динамо та українського футболу.

Артем, ти – не один! Ми всі-тренери і партнери, персонал клубу і вболівальники – будемо чекати твого повернення в стрій. Чекати стільки, скільки буде потрібно. Не сумнівайся, попереду у тебе нові турніри і перемоги”, – зазначив Суркіс.

Повідомляється, що Бесєдін пропустить півроку через множинних пошкоджень коліна

Source: korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *