Один з найбільших власників Bitcoin загинув при загадкових обставинах
1 хвилина читання

Один з найбільших власників Bitcoin загинув при загадкових обставинах

Фото: Getty Images

Один з найбільших власників біткоіни загинув на курорті в Коста-Ріці

На курорті в Коста-Ріці 41-річний мільярдер увійшов у воду, щоб скупатися, але його віднесло течією.

У Коста-Ріці загинув один з найбільших власників Bitcoin в світі – 41-річний Мірча Попеску. Про це повідомляти Фокус у вівторок, 29 червня.

Інвестор 23 червня під час відпочинку на Jacó Beach (Коста-Ріка) увійшов у воду, щоб скупатися, але його віднесло течією. Місцеві рятувальники заявили, що місце дуже небезпечне, так як там сильні течії. На думку правоохоронців, саме це стало причиною загибелі Попеску.

Медики знайшли тіло чоловіка без ознак життя, а реанімаційні заходи не принесли результату. Смерть Попеску в Коста-Ріці вже підтвердили його бізнес-партнер Тур Демеестер і веб-розробниця Діана Коман.

Відзначимо, що станом на весну 2021 року Попеску стверджував, що володіє більш ніж 1 мільйоном біткоіни. При цьому скептики сумнівалися в правдивості його слів і припустили, що його загальний капітал становить приблизно 300 тисяч біткоіни. Під час квітневого піку капітал Попеску оцінювався в $2 млрд.

Нагадаємо, що раніше в ПАР зникли два брати з біткоіни на $3,6 млрд. Чоловіки заснували кріптовалютную інвестиційну компанію, після чого зникли з біткоіни користувачів платформи.

Також хакери відправили” чорну мітку ” Ілону Маску. Anonymous вважають, що” публічні істерики ” Маска є знущанням над працьовитими людьми.

Центр для криптовалют. Україна готує легалізацію

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Source: korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *