Курс біткоіни різко впав через Китай
1 хвилина читання

Курс біткоіни різко впав через Китай

Фото: medium.com

Біткоіни переживає не найкращі часи

За останні два тижні в КНР чотири провінції ввели заборону на Майнінг. А напередодні місцеві банки почали блокувати транзакції, пов’язані з цифровими активами.

Курс найпопулярнішої криптовалюта біткоіни в ніч на 22 червня знизився до 31 тисячі доларів. Падіння відбулося після впровадження заборони на Майнінг в Китаї, повідомляє CoinDesk.

За останні два тижні в КНР чотири провінції ввели заборону на Майнінг, а напередодні місцеві банки почали блокувати транзакції, пов’язані з цифровими активами.

До 10: 00 за київським часом курс біткоіни трохи підріс і торгувався на рівні 32,6 тисяч доларів. Але якщо тенденція до падіння відновиться, криптовалюта може досягти мінімуму за останній місяць.

Падіння цін 21 червня спонукало інституційних інвесторів вийти з ф’ючерсів на біткоіни на Чиказькій товарній біржі (CME). Крім цього, на цьому тлі великі власники біткоіни почали продавати свої активи.

Нагадаємо, Україна увійшла у десятку країн з найбільшим заробітком на біткоіни. У 2020 році українські інвестори заробили близько 400 млн доларів прибутку на криптовалюті.

Раньше перша країна визнала біткоіни валютою. Закон зобов’язує всіх продавців в Сальвадорі приймати біткоіни для оплати товарів і послуг, а також дозволяє платити податки цієї криптовалюта.

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Source: korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *