Іспанія В заявку на Олімпіаду включила шість гравців, які виступають на Євро-2020
1 хвилина читання

Іспанія В заявку на Олімпіаду включила шість гравців, які виступають на Євро-2020

Луїс де ла Фуенте відібрав 22 футболістів, які представлять збірну в Токіо.

Головний тренер молодіжної збірної Іспанії U21 Луїс де ла Фуенте оголосив заявку команди для участі в Олімпійських Іграх в Токіо.

Голкіпери: Альваро Фернандес (Уеска), Унаї Симон (Атлетик), Алекс Домінгес (Лас-Пальмас);

Захисники: Оскар Мінгеса, Ерік Гарсія( обидва — Барселона), Хесус Вальєхо (Гранада), Пау Торрес (Вільярреал), Оскар Хіль (Еспаньол), Хуан Міранда (Бетіс);

Півзахисники: Марк Кукурелья( Хетафе), Хон Монкайола( Осасуна), Мартін Субіменді, Мікель Меріно (обидва-Реал Сосьєдад), дані Себальос( Реал Мадрид), Карлос Солер (Валенсія), Педрі (Барселона);

Нападники: Брайан Хіль (Севілья), Марко Асенсіо (Реал Мадрид), дані Ольмо (РБ Лейпциг), Мікель Оярсабаль (Реал Сосьєдад), Рафа мір (Вулверхемптон), Хаві Пуадо (Еспаньол).

Варто відзначити, що Унаї Симон, Ерік Гарсія, Пау Торрес, Педрі, дані Ольмо і Мікель Оярсабаль в ці дні беруть участь в Євро-2020 у складі дорослої збірної Іспанії.

Нагадаємо, що футбольний турнір в рамках Олімпійських ігор в Токіо розпочнеться 21 липня з матчів групового раунду. У квартет до збірної Іспанії також потрапили Єгипет, Аргентина і Австралія.

Source: korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *